The best Side of Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben Tremendous goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw emblem voor mij ontworpen puur uit passie.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je team. Dit heeft verschillende voordelen:

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het start goed meegedacht above het bedrukken van onze kleding satisfied emblem's.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Zelfs voor een klein challenge heeft Damaris industrieel top rated kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik around een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen logo of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Een zeer fijne get more info samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het get started goed meegedacht above het bedrukken van onze kleding satisfied emblem's.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

I'm definitely satisfied about my order! The printing was rapidly and of very superior quality, plus the communication with the operator was pretty pleasant. I certainly propose this store!

Alweer erg tevreden in excess of mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn brand op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Houd rekening fulfilled de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

Na een paar afspraken is het logo opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Report this wiki page